Biotrue, višenamjenska otopina za meke kontaktne leće sadrži Hialuron te održava važne proteine u ljudskom oku aktivnim, u prirodnom stanju.

Nošenje kontaktnih leća u današnjem svijetu s malo sna i puno vremena pred računalom, veliki je izazov za Vaše oči. Oko je fascinantno i omogućava da vidimo svijet oko sebe. složeni mehanizam djelovanja ooka bio je nadahnuće pri kreiranju Biotrue otopine. Da bi vaše oči bile što zdravije i da biste uspješno nosili kontaktne leće, kreirana je Biotrue otopina.

Biotrue otopina za meke kontaktne leće sadrži bio-nadahnute inovacije:

  • pH vrijednost (Otopina odgovara pH vrijednosti zdravog suznog filma i tako država prirodne uvjete u oku 7,3 – 7,7).
  • Hialuron (Otopina sadrži hialuron, tvar koja se prirodno nalazi u ljudskom oku i održava oko vlažnim. Hialuron pomaže u očuvanju kvalitetnog suznog filma na površini leće kroz dugo vrijeme te tako osigurava udobnost leća tijekom cijelog dana).
  • Proteini (Otopina održava neke važne proteine u oku u aktivnom, prirodnom stanju. Proteini u suznom filmu važni su u borbi protiv štetnih mikroorganizama.

Uz te tri navedene bio-inovacije, dvostruki sustav dezinfekcije u Biotrue otopini učinkovito uklanja sve vrste štetnih mikororganizama.

Biotrue otopina idealna je za meke kontaktne leće i silikon hidrogel leće.

Bauch+Lomb

Više informacja možete pročitati na web stranici: www.biotrue.com.

Pin It on Pinterest

Share This