Dioptrijski okviri

Arnette dioptrijski okviri

Arnette

Kolekcija dioptrijskih okvira Arnette modernih stilova povećavaju viziju i nadopunjuju osobni stil. Izrađeni su u skladu s najvišim standardima da bi zadovoljili formu i funkcionalnost.

www.global.arnette.com

 

Voque

Klasična elegancija i otvoren stil za promjene odlikuje Vogue, koji voli dinamične i jednostavne žene sa svojim modnim stilom. Žena nosi Vogue naočale kroz svakodnevan život sa živošću i ukusom.

www.vogue.com

Vogue dioptrijski okviri

Carolina Herrera

Carolina Herrera rođena je i odrasla u Venecueli. Od rane mladosti bila je izložena kulturi i modi. Kao što i sama kaže: “Moje oči su navikle gledati lijepe stvari.”

www.carolinaherrera.com

Dolce & GabanaDolce & Gabana, dioptrijski okviri pokazuju prave vještine talijanskih majstora. Dizajn je bezvremenski, ukrašen dragocjenim i glamuroznim detaljima iz prirode.

www.dolcegabbana.com

Dolce & Gabana

Bluemarine

Optika Fokus nudi dioptrijske okvire, prateći najnovije svjetske trendove a sve u cilju zadržavanja visoko postavljenog standarda estetike i funkcionalnosti.

www.blumarine.com

Bvlgari

Bvlgari, poznati talijanski brand, inspiraciju u dizajnu dobiva iz kolekcije nakita. Prepoznatljiv je po glamuroznom nakitu, luksuznim satovima, parfemima, naočalama i proizvodima od kože.

www.bulgari.com

Oakley dioptrijski okviri

Oakley

Oakley dioptrijski okviri, zaobljenih su i sportskih linija, puni, metalni ili plastični, viseći ili plastični s izmjenjivim ručkama u različitim bojama ili s dvostrukim okvirima za brzu izmjenu prozirnih i sunčanih dioptrijskih naočalnih leća.

www.oakley.com

Etnia Barcelona

Etnia Barcelona je umjetnost, boja i svjetlo. To je kultura, to je kvaliteta. Skupljamo vrijednosti i prenosimo u svakom našem proizvodu do krajnjih kupaca.

www.etniabarcelona.com

Escada dioptrijski okviri

Escada

   Kao jedan od vodećih luksuznih ženskih brandova, Escada se zalaže za modernu eleganciju, hladni glamur i senzualnu ženstvenost.

www.escada.com

Furla

Furla tumači talijanski duh na suvremeni način, dodajući kreativnost, eleganciju i bezvremensku jednostavnost. Predlaže moderne zbirke izrađene s kvalitetnim materijalima pomoću vrhunske tehnologije. Naočale su dizajnirane za zahtjevne.

www.furla.com/hr

Furla dioptrijski okviri
Ralph Lauren dioptrijski okviri

Ralph Lauren

Ralph Lauren uvijek je pružao kvalitetne proizvode mijenjajući američki stil, stvarajući svjetove i pozivajući ljude da sudjeluju.

www.ralphlauren.com

Ray Ban

Ray Ban naočale nastale su još davne 1929. godine kada je pilot MacCready zatražio da mu se naprave naočale koje bi štitile oči od sunčeva bljeska. Tako su nastale Ray Ban sa zelenim anti-glare lećama. Postale su kultni simbol.

www.ray-ban.com

Ray Ban dioptrijski okviri
Versace dioptrijski okviri

VersaceVersace je prestižna modna i lifestyle marka, simbol talijanskog luksuza u svijetu. Dizajniran za muškarce i žene koji žele moderan i glamurozan stil. Kolekcija naočala, pod licencom od 2003. godine nosi prepoznatljive vizualne detalje.

www.versace.com

Sferoflex

Sferoflex dioptrijske okvire odlikuje značajka velike fleksibilnosti, omogućuje naočalama da se lako prilagode svakom licu, te su izuzetno udobne za nošenje.

www.luxottica.com

Sferoflex dioptrijski okviri

Silhouette

Ljepota na temelju sklada. Silhouette naočale stvaraju savršenstvo jedinstvenosti ljepote i sklada. Silhouette je mjerilo za stil, udobnost i kvalitetan materijal.

www.silhouette.com

Sting

Dioptrijski okviri Sting, namijenjeni mladima najmlađi je brand korporacije De Rigo Group, vodećeg svjetsog proizvođača dioptrijskih i sunčanih naočala.

www.stingocchiali.com

 

 

Sting dioptrijski okviri

Pin It on Pinterest

Share This